Gratis Verzending Op Bestellingen Vanaf €50,-!

Retourbeleid

Klanten hebben bij 365 Basketball het recht om een product binnen 14 dagen te retourneren. Vul hiervoor binnen 14 dagen ons retourformulier in. Na ontvangst van u retourformulier wordt door ons beoordeeld of u product in aanmerking komt voor een retourzending. Het product dient na goedkeuring binnen 7 werkdagen te zijn ontvangen door 365 Basketball. Kosten voor een retourzending zijn voor de consument.

Voorwaarden voor retourneren van uw product:

  • -Product is onbeschadigd;
  • -Ongedragen en in originele verpakking;
  • -Binnen 14 dagen na ontvangst een retouraanvraag ingediend.

Kan ik mijn product ook omruilen voor een ander product?
Ja dat kan! Geef dit aan in uw retouraanvraag, geef daarbij ook aan welk product en welke maat.
Let wel op dat verschillende producten ook kunnen verschillen van prijs, eventuele extra kosten worden in rekening gebracht.

Kan ik geld terug krijgen als ik een product retourneer?
Ja dit is mogelijk, wanneer het product onbeschadigd, in originele verpakking binnen de gestelde termijn word teruggestuurd. geef aan op het retourformulier dat u graag uw geld terug krijgt, u geld word na ontvangst van het product binnen 14 dagen aan u overgemaakt.

Verkeerd artikel ontvangen?
Heeft u het verkeerde product ontvangen? Hiervoor onze excuses, wij lossen dit graag voor u op. De kosten voor de retourzending krijgt u van ons terug en wij sturen het juiste product naar u toe! Geef hiervoor aan op uw retourformulier dat u een verkeerd product heeft ontvangen.

Heeft u nog een andere vraag, neem dan contact met ons op via info@365basketball.nl. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Klik hier om het retourformulier te downloaden

Bedrijfsinformatie

365 Basketball
Charlotte Brontéstraat 273
1102 XD Amsterdam
Nederland
KvK nr. 66562538
BTW nr. NL002286931B27

info@365basketball.nl
06-37335512